Детали


 • Маркетинг на пазарот - скрипта
  од Елизабета Митрева, Марија Магдинчева Шопова

  ISBN: 978-608-244-007-1
  број на страни: 219
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Апстрахирајќи се од чисто теоретски историски пристап, авторите имаа цел да дадат осврт и свои согледувања за значењето на маркетингот на пазарот и за влијанието на дигиталната технологија врз креативноста, за маркетинг трендовите во Европа, за однесувањето на компаниите, креативноста сама по себе и сл.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/273
 Преземено: 988

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
751
прегледи
154,745
преземено
215,799