Детали


 • COLLECTION of essays and literary criticism on American and British postmodern interpretations
  од Марија Емилија Кукубајска

  ISBN: 978-608-244-054-5
  број на страни: 254
  издадена: 2014
  јазик: англиски
  краток опис:
  COLLECTION OF ESSAYS AND LITERARY CRITICISM ON AMERICAN AND BRITISH POSTMODERN INTERPRETATIONS INTERDISCIPLINARY CONCEPTS TEXTBOOK АМЕРИКАНСКИ И БРИТАНСКИ ПОСТМОДЕРНИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ: ИЗБОР НА ЕСЕИ И КРИТИКИ

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/311
 Преземено: 62

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
143,481
преземено
201,979