Детали


 • ЕНЕРГЕТСКАТА ефикасност и еколошките унапредувања во хотелската индустрија
  од Влатко Чингоски, Билјана Петревска, Сашо Гелев, Роман Голубовски, Билјана Читкушева Димитровска, Никола Трајков

  ISBN: 978-608-244-390-4
  број на страни: 115
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Ракописот е наменет првенствено за студентите кои изучуваат повеќе предмети поврзани со обновливи извори на енергија, енергетска ефикасност и заштеда на енергија...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/605
 Преземено: 51

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
143,481
преземено
201,979