Детали


 • Практикум - Основи на економика на јавни служби (избрани теми)
  од Душко Јошески, Снежана Бардарова

  ISBN: 978-608-244-560-1
  број на страни: 69
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во економиката на јавните служни или економиката на јавниот сектор се посветува внимание на аналитичките методи и нормативно етичката анализа и оваа област е сосем спротивна од идеологијата која е ненаучно фундаментирано убедување или пристрасност.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/760
 Преземено: 108

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
704
прегледи
135,174
преземено
191,165