Детали


 • Физиологија на растенијата
  од Лилјана Колева-Гудева

  ISBN: 978-608-4504-33-7
  број на страни: 249
  издадена: 2010
  јазик: македонски
  краток опис:
  Изучувањето на предметот Физиологија на растенијата има цел да ги запознае студентите со биолошките процеси во растението во неговиот целокупен животен циклус. Физиолошките процеси што се одвиваат во растението создаваат органска материја и енергија, која е основа за опстанокот на животинскиот и растителниот свет на земјата.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/168
 Преземено: 1121

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
143,481
преземено
201,979