Детали


 • Менаџмент на мал и среден бизнис
  од Елизабета Митрева, Оливер Филипоски

  ISBN: 978-608-4708-14-8
  број на страни: 149
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Апстрахирајќи се од чисто теоретски - историски пристап, авторите имаа за цел да дадат осврт и свои согледувања за менаџментот на мал и среден бизнис, со едноставна мотивација, студентите и читателите да ги осознаат овие феномени кои се во центарот на интересирањето, како од теоретски така и од практичен аспект.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/174
 Преземено: 1397

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
751
прегледи
155,168
преземено
216,341