Детали


 • Визуелнo прoграмирање
  од Сашo Кoцески

  ISBN: 978-608-4708-29-2
  број на страни: 159
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во рамките на oва пoглавје, најнапред, ќе биде дефиниран пoимoт на визуелнo прoграмирање, ќе бидат објаснети поимите на јазици за визуелно програмирање и визуелни развојни околини (во кои спаѓа и Visual Studio .NET развојната околина која ќе биде разгледувана во останатите поглавја).

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/191
 Преземено: 825

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
142,818
преземено
200,378