Детали


 • Вовед во џез теорија II - скрипта
  од Сашо Поповски

  ISBN: 978-608-4708-55-1
  број на страни: 40
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Оваа скрипта е наменета за студентите на Џез одделот, како и за останатите студенти кои ќе го слушаат во форма на изборен предмет на Факултет за музичка уметност.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/235
 Преземено: 124

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
731
прегледи
149,446
преземено
209,355