Детали


 • Интернет технологии
  од Наташа Коцеска

  ISBN: 978-608-4708-83-4
  број на страни: 105
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Интернетот, како глобална компјутерска мрежа веќе извесен период активно е вклучен во секојдневниот живот на милиони луѓе во светот, било да го користат за испраќање на електронска пошта, споделување на датотеки, пристап до одредени списанија и бази на податоци, или пак за купување или продавање на одредени производи и услуги, банкарски трансакции и сл.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/239
 Преземено: 892

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
142,818
преземено
200,378