Детали


 • Практикум по визуелно програмирање
  од Сашo Кoцески, Васкo Кoкаланoв, Дoне Стoјанoв

  ISBN: 978-608-4708-91-9
  број на страни: 101
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Со оглед на атрактивноста на визуелното програмирање за научни и апликативни цели, овој материјал може да претставува и корисен прирачник за секој вљубеник во програмирањето и софтверското инженерство.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/246
 Преземено: 809

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
721
прегледи
142,818
преземено
200,378