Детали


 • Водич низ пијанистичките техники
  од Христо Стојаноски, Татјана Џорлева

  ISBN: 978-608-4708-90-2
  број на страни: 51
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Современиот начин на совладување на пијанистичката техника и нејзиното надградување е резултат на долг историски растеж на инструментот и на пијанизмот.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/252
 Преземено: 72

Следете нè на:

 

online
2
е-Книги
731
прегледи
149,447
преземено
209,355