Детали


 • Перспектива во цртеж и слика - учебник
  од Јана Јакимовска

  ISBN: 978-608-244-955-5
  број на страни: 160
  издадена: 2023
  јазик: македонски
  краток опис:
  Учебникот Перспектива во слика и цртеж е наменет за предметите Перспектива 1 и Перспектива 2, што се изборни предмети во V и VI семестар за студентите од студиската програма Класично сликарство на Ликовна академија, и во I и II семестар за студентите на студиската програма Дизајн на ентериер и мебел на Архитектура и дизајн. Всушност, ова е минимално изменетиот материјал од мојата авторска скрипта Перспектива 1, проширен и дополнет со материјалот за предметот Перспектива 2 и споен во логична целина.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/1115

  DOI линк::
  https://www.doi.org/10.46763/9786082449555
 Преземено: 77

Следете нè на:

 

online
6
е-Книги
1039
прегледи
409,969
преземено
514,225