Задолжителна литература на УГД


Задолжителна литература на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип по проект на Владата на Република Македонија „Превод на 1000 стручни, научни книги и учебници од кои се учи на врвните, најдобрите и најреномираните универзитети во САД и Англија, а од областа на правото во Франција и Германија“, која може да се најде во НУБ „Гоце Делчев“ – Штип, Универзитетската библиотека и библиотеките на единиците на универзитетот:


Религија
  1. Битието на правдата: десет приказни за библиска неправда што доведоа до десетте заповеди и модерниот закон / Алан М. Дершовиц 

Следете нè на:

 

online
202
е-Книги
1058
прегледи
423,542
преземено
529,640