Детали


 • Документациона основа за безбедно управување со квалитет во национална лабораторија за лекови
  од Биљана Ѓорѓеска

  ISBN: 978-608-4708-78-0
  број на страни: 307
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Квалитетот на фармацевските производи е предмет на работа на фармацевтските производители, дистрибутерите на големо и мало, стручните институции, органите на власта и на фармацевтската инспекција. Најзаинтересирани корисници на квалитетни фармацевтски производи се пациентите.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/242

 Преземено: 125

Следете нè на:

 

online
18
е-Книги
835
прегледи
216,121
преземено
295,624