Детали


 • Фармакологија 1 - скрипта
  од Трајан Балканов, Марија Дарковска-Серафимовска

  ISBN: 978-608-244-049-1
  број на страни: 182
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Ова учебно помагало, скрипта, првенствено им е наменета на студентите од фармација кои го слушаат овој предмет на Факултетот за медицински науки, односно ја изучуваат општата фармакологија еден семестар.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/302

 Преземено: 1786

Следете нè на:

 

online
23
е-Книги
838
прегледи
217,377
преземено
297,170