Детали


 • Практикум по фитопатологија
  од Саша Митрев, Емилија Костадиновска

  ISBN: 978-608-244-158-0
  број на страни: 110
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Работата во фитопатолошката лабораторија бара придржување кон посебни прописи и услови на работа (хигиенски и заштитни мерки), не само во нашата фитопатолошка лабораторија туку тие прописи важат за повеќето лаборатории.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/394

 Преземено: 491

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,967