Детали


 • Скрипта по фармацевтска технологија 1
  од Бистра Ангеловска, Елена Дракалска, Александар Цветковски

  ISBN: 978-608-244-205-1
  број на страни: 87
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Оваа скрипта претставува прво учебно помагало во кое се опфатени фармацевтско- технолошките операции од областа на Фармацевтска технологија 1, на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „ Гоце Делчев “ во Штип.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/430
 Преземено: 416

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
780
прегледи
167,702
преземено
230,820