Детали


 • Ботаника скрипта
  од Верица Илиева, Драгица Спасова, Наталија Маркова Руждиќ

  ISBN: 978-608-244-198-6
  број на страни: 161
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Ботаниката е сложена биолошка дисциплина која ги проучува растенијата односно нивната надворешна и внатрешна градба, законитостите на нивниот раст и развиток, животните функции, разновидноста на растенијата, нивната еволуција, класификација, распространување и користење.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/443

 Преземено: 694

Следете нè на:

 

online
28
е-Книги
873
прегледи
266,334
преземено
356,482