Детали


 • Туристичка географија
  од Никола В. Димитров, Цане Котески

  ISBN: 978-608-244-216-7
  број на страни: 330
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Туристичката географија е една од водечките научни области во туризмот и воопшто во туристичката индустрија...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/455
 Преземено: 458

Следете нè на:

 

online
2
е-Книги
784
прегледи
173,260
преземено
237,951