Детали


 • Практикум по книжевност за деца
  од Јованка Денкова

  ISBN: 978-608-4504-49-8
  број на страни: 64
  издадена: 2011
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот по книжевност за деца содржи вежби кои ќе им помогнат на студентите полесно да го совладаат материјалот. Преку креативни вежби интерактивно ќе ги потврдат стекнатите знаења од областа Книжевност за деца.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/49

 Преземено: 368

Следете нè на:

 

online
68
е-Книги
863
прегледи
257,841
преземено
347,082