Детали


 • Интерпретациските проблеми на Сонатата за флејта и пијано "Ундин" оп.167 од Карл Рајнеке со анализа на први став
  од Златка Митева, Наташа Трбојевиќ

  ISBN: 978-608-244-269-3
  број на страни: 25
  издадена: 2016
  јазик: македонски
  краток опис:
  Напишана е со цел да им се помогне на студентите од овој предмет, со тоа што во скриптата се опфатени технички, музички и исполнителни аспекти и тонската корелацијата на двата инструменти во овој специфичен стилски правец – Романтизам.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/528

 Преземено: 22

Следете нè на:

 

online
34
е-Книги
873
прегледи
266,335
преземено
356,483