Детали


 • Практикум по механичка текстилна технологија
  од Соња Јордева, Силвана Жежова

  ISBN: 978-608-244-303-4
  број на страни: 62
  издадена: 2016
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој практикум настана како резултат на потребата на студентите од II година на Технолошко-техничкиот факултет на студиската програма Текстил, дизајн и менаџмент за совладување на знаењата по предметот Механичка текстилна технологија.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/530

 Преземено: 103

Следете нè на:

 

online
31
е-Книги
873
прегледи
266,334
преземено
356,482