Детали


 • Орално здравје и превентива на орални заболувања - практикум
  од Цена Димова, Сања Нашкова

  ISBN: 978-608-244-334-8
  број на страни: 68
  издадена: 2016
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот „ОРАЛНО ЗДРАВЈЕ И ПРЕВЕНТИВА НА ОРАЛНИ ЗАБОЛУВАЊА -ПРАКТИКУМ” е наменет за студентите на Дентална медицина и за Стручните студии за забен техничар - протетичар. Конципиран е во дванаесет тематски вежби.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/560

 Преземено: 271

Следете нè на:

 

online
4
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,967