Детали


 • Депресија во адолесценцијата: скрининг, превенција и третман од агол на когнитивно-бихејвиорална терапија
  од Ленче Милошева

  ISBN: 978-608-244-372-0
  број на страни: 166
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во оваа научна монографија, од областите психопатологија и психотерапија, се претставени резултати од современите истражувања на авторката...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/581

 Преземено: 268

Следете нè на:

 

online
9
е-Книги
817
прегледи
198,613
преземено
272,727