Детали


 • Орална хирургија 1
  од Цена Димова

  ISBN: 978-608-244-373-7
  број на страни: 275
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Учебникот Орална хирургија 1 е наменет за студентите по Дентална медицина при Факултетот за медицински науки...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/587

 Преземено: 609

Следете нè на:

 

online
6
е-Книги
817
прегледи
198,601
преземено
272,717