Детали


 • Заштита при работа во лабораторија
  од Емилија Арсов, Саша Митрев

  ISBN: 978-608-244-363-8
  број на страни: 67
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Аналитичарите вработени во лабораториски услови, во текот на извршување на своите работни обврски, постојано се изложени на контакт со различни штетни материјали и имаат зголемен ризик за настанување на различни повреди при работата...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/595

 Преземено: 176

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,968