Детали


 • Изолација на природни продукти
  од Биљана Ѓорѓеска, Сања Костадиновиќ Величковска

  ISBN: 978-608-244-381-2
  број на страни: 113
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Природните продукти служеле како важен извор на активни компоненти уште од древните времиња и околу половината од корисните дроги денес се добиени од природни извори.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/610

 Преземено: 103

Следете нè на:

 

online
10
е-Книги
817
прегледи
198,599
преземено
272,713