Детали


 • Меѓународни финансии
  од Татјана Бошков

  ISBN: 978-608-244-380-5
  број на страни: 147
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Меѓународните финансии се значајна активност во секоја национална економија....

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/611

 Преземено: 413

Следете нè на:

 

online
41
е-Книги
885
прегледи
285,748
преземено
378,329