Детали


 • Менаџмент на мали и средни бизниси
  од Елизабета Митрева

  ISBN: 978-608-244-388-1
  број на страни: 295
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во функција на унапредување на малиот и среден бизнис и обезбедување услови за реален раст на македонската економија треба да се гледа преку нови идеи, инвестиции и отворање нови работни места...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/612

 Преземено: 1489

Следете нè на:

 

online
32
е-Книги
885
прегледи
285,754
преземено
378,335