Детали


 • Сообраќај во туризмот
  од Цане Котески

  ISBN: 978-608-244-395-9
  број на страни: 318
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Учебникот е наменет за студентите од Факултетот за туризам и бизнис логистика на насоките: Туризам, Гастрономија, Исхрана и диететика...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/622

 Преземено: 466

Следете нè на:

 

online
44
е-Книги
885
прегледи
285,752
преземено
378,333