Детали


 • Токсиколошка хемија за фармацевти
  од Даринка Ѓоргиева Ацкова

  ISBN: 978-608-244-424-6
  број на страни: 240
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој учебник е напишан за да го премости јазот помеѓу токсикологијата и хемијата на начин кој е поблизок и истовремено поинтересен за студентите по Фармација за кој првенствено е наменет...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/633

 Преземено: 344

Следете нè на:

 

online
30
е-Книги
873
прегледи
266,334
преземено
356,482