Детали


 • Креирање на облека - скрипта
  од Ванѓа Кузманоска Димитријева, Сања Ристески

  ISBN: 978-608-244-427-7
  број на страни: 130
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во денешниот свет исполнет со динамика и раст на конкуренцијата најдобрите и најмоќните компании одржуваат долгорочен раст и профитабилност благодарение на успешниот развој и лансирање на нови производи...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/653

 Преземено: 437

Следете нè на:

 

online
65
е-Книги
903
прегледи
295,419
преземено
390,277