Детали


 • Механичка текстилна технологија 1
  од Соња Јордева, Силвана Жежова

  ISBN: 978-608-244-450-5
  број на страни: 200
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Оваа скрипта настана како резултат на потребата на студентите од II година на Технолошко-техничкиот факултет на студиската програма Дизајн на текстил и облека...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/659

 Преземено: 161

Следете нè на:

 

online
73
е-Книги
903
прегледи
295,419
преземено
390,277