Детали


 • Бактериологија
  од Саша Митрев, Емилија Арсов

  ISBN: 978-608-244-457-4
  број на страни: 85
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Значењето на фитопатогените бактерии во едно земјоделско производство е огромно, и затоа мора да се посвети посебно внимание на оваа група паразитни форми...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/671

 Преземено: 343

Следете нè на:

 

online
2
е-Книги
803
прегледи
192,926
преземено
264,966