Детали


 • Современо претприемништво - скрипта
  од Марија Магдинчева-Шопова

  ISBN: 978-608-244-458-1
  број на страни: 157
  издадена: 2017
  јазик: македонски
  краток опис:
  Претприемништвото се смета за основен фактор во економскиот развој на земјата кој силно влијае на сите општествени процеси.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/692

 Преземено: 940

Следете нè на:

 

online
40
е-Книги
885
прегледи
285,754
преземено
378,335