Детали


 • Практикум по агроекологија
  од Фиданка Трајкова, Лилјана Колева - Гудева, Љупчо Михајлов

  ISBN: 978-608-244-490-1
  број на страни: 50
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во последните децении од развојот на човештвото очигледно е влошувањето на состојбата со природните ресурси како резултат на нивното нерационално користење и постепено деградирање...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/694

 Преземено: 141

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
192,930
преземено
264,979