Детали


 • Принципи на маркетинг
  од Елизабета Митрева

  ISBN: 978-608-244-493-2
  број на страни: 343
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Целта и намената на ракописот е да ги подготви студентите да се здобијат со теоретски и практични знаења за улогата и значењето на маркетингот...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/699
 Преземено: 465

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
778
прегледи
167,650
преземено
230,775