Детали


 • Агроменаџмент
  од Еленица Софијанова

  ISBN: 978-608-244-509-0
  број на страни: 150
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Менаџментот на секоја организација има за задача да ги користи расположливите ресурси на најдобар можен начин за да се остварат поставените цели...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/712

 Преземено: 306

Следете нè на:

 

online
47
е-Книги
848
прегледи
240,242
преземено
326,846