Детали


 • Не е шега - дискриминација и цензура
  од Ана Никодиновска Крстевска, Јана Јакимовска

  ISBN: 978-608-244-511-3
  број на страни: 124
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Многу интересен е фактот што во сферата на човековите права и борбата против дискриминацијата, Правниот факултет најде многу заеднички точки и полиња на соработка со Ликовната академија...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/715

 Преземено: 4

Следете нè на:

 

online
65
е-Книги
873
прегледи
276,452
преземено
367,479