Детали


 • Сомелиерство
  од Георги Мичев, Дејан Методијески

  ISBN: 978-608-244-558-8
  број на страни: 184
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Имајќи фундаментални познавања поврзани со лозата, лозовата култура, процесите поврзани со спонтаното и контролираното трансформирање на грозјето во вино...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/758
 Преземено: 218

Следете нè на:

 

online
4
е-Книги
790
прегледи
185,702
преземено
256,440