Детали


 • Технологија на изработка на облека 1 - скрипта
  од Соња Јордева, Сашка Голомеова Лонгурова

  ISBN: 978-608-244-573-1
  број на страни: 171
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Е-скриптата има за цел да им пружи на студентите и стручњаците обемни информации од областа на техничката подготовка во индустријата за облека и технолошките процеси на кроење и шиење...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/773

 Преземено: 98

Следете нè на:

 

online
11
е-Книги
817
прегледи
198,606
преземено
272,721