Детали


 • Биоинформатика - Практикум
  од Доне Стојанов

  ISBN: 978-608-244-576-2
  број на страни: 52
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Ракописот претставува сеопфатен преглед на најчесто користените методи и алгоритми за порамнување и пребарување на генетски секвенци…

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/776
 Преземено: 72

Следете нè на:

 

online
1
е-Книги
790
прегледи
185,550
преземено
256,267