Детали


 • Сензорна и аналитичка евалуација на вино
  од Bиолета Иванова-Петропулос

  ISBN: 978-608-244-586-1
  број на страни: 220
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Учебникот „Сензорна и аналитичка евалуација на вино“ е наменет за студентите од првиот циклус на студии, од студиската програма Енологија...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/784

 Преземено: 94

Следете нè на:

 

online
7
е-Книги
817
прегледи
198,608
преземено
272,723