Детали


 • Бизнис економија: селектирани микроекономски теории и концепти - Скрипта
  од Дарко Лазаров

  ISBN: 978-608-244-590-8
  број на страни: 135
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Економистите и луѓето во реалниот бизнис секојдневно се соочуваат со голем број на предизвици за донесување на различни одлуки во работењето како менаџери или сопственици на своите фирми...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/787

 Преземено: 296

Следете нè на:

 

online
10
е-Книги
817
прегледи
198,605
преземено
272,720