Детали


 • Бактериологија - практикум
  од Саша Митрев, Емилија Арсов

  ISBN: 978-608-244-594-6
  број на страни: 69
  издадена: 2018
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот по Бактериологија е наменет за делот од вежбите по предметот Бактериологија, за студентите од прв циклус на студии на Земјоделскиот факултет, како и за студентите на студиска програма Биологија, за да може практично со лабораториска работа и записи од истата...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/793

 Преземено: 114

Следете нè на:

 

online
4
е-Книги
803
прегледи
192,926
преземено
264,966