Детали


 • Скрипта по предметот преведување од германски на македонски јазик и обратно
  од Даринка Маролова

  ISBN: 978-608-244-598-4
  број на страни: 42
  издадена: 2019
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој ракопис е наменет пред сè за студентите на Филолошки факултет, Група за германски јазик и книжевност, отсек Преведување и толкување, како би можеле да го користат за време на студирањето, но и потоа, за време на нивниот професионален ангажман како преведувачи од германски на македонски јазик и обратно.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/803

 Преземено: 61

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,968