Детали


 • Основи на применета електротехника-за студенти од техничките факултети
  од Влатко Чингоски

  ISBN: 978-608-244-623-3
  број на страни: 198
  издадена: 2019
  јазик: македонски
  краток опис:
  Развојот на компјутерската техника доведе до постепена, но забрзана автоматизација и компјутеризација на производството во современите индустриски и технолошки процеси. Денес е речиси незамисливо да постојат производни погони и процеси во кои не е застапена автоматизација или воведување на среден или висок степен на компјутеризација и компјутерски водени уреди, машини или постројки.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/824

 Преземено: 174

Следете нè на:

 

online
31
е-Книги
873
прегледи
266,334
преземено
356,482