Детали


 • Фитотерапија - скрипта
  од Лилјана Колева Гудева, Викторија Максимова, Александров

  ISBN: 978-608-244-668-4
  број на страни: 308
  издадена: 2019
  јазик: македонски
  краток опис:
  Фитотерапијата или современата хербална медицина претставува научна дисциплина која ја проучува употребата на лековитите растенија и нивните производи во превенцијата и во третманот на заболувањата кај човекот. Современата хербална медицина денес доживува едно посебно научно внимание кое е во согласност со сè поголемите барања на современиот човек...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/860

 Преземено: 651

Следете нè на:

 

online
241
е-Книги
1058
прегледи
423,539
преземено
529,637