Детали


 • Практикум по фитотерапија
  од Викторија Максимова, Михаил Александров

  ISBN: 978-608-244-669-1
  број на страни: 94
  издадена: 2019
  јазик: македонски
  краток опис:
  Ова учебно помагало „Практикум по фитотерапија“ е едно од првите изданија од оваа област во нашиот високообразовен систем, кое ќе им помогне на студентите по фармација на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, во совладување на знаењата за хербалните препарати и нивното соодветно користење.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/861

 Преземено: 444

Следете нè на:

 

online
117
е-Книги
1058
прегледи
423,539
преземено
529,637