Детали


 • Современи економски системи и глобализација-скрипта
  од Душко Јошески, Марија Магдинчева Шопова

  ISBN: 978-608-244-699-8
  број на страни: 170
  издадена: 2020
  јазик: македонски
  краток опис:
  Економски систем претставува комбинација од различни агенции, потрошувачи, ентитети што ја формираат економската структура, која ja дефинира општествената заедница. Овие агенции се поврзани заедно преку трговија и размена чии добра, пари итн. постојано се во проток.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/890

 Преземено: 176

Следете нè на:

 

online
41
е-Книги
885
прегледи
285,754
преземено
378,335